Hitknaller

Bennie Beenham en K-Liber – We Worden Kampioenen!

today17 november 2022

Background

Bennie Beenham en K-Liber – We Worden Kampioenen!

Bij het Haagse feestduo Bennie Beenham krijg je de beste feesthits voor je kiezen, samen met een dolle mix van gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en nog veel meer gekkigheid. Het muzikale repertoire van Bennie Beenham gaat van Nederlandstalige knallers, vergeten hitjes uit het verleden en de beste tunes uit het heden.
K-Liber is al jaren een grote naam in de Nederlandse urban scene. Met hits als Magnifico, Billeshake, Dansen en natuurlijk Viben krijgen ze nog steeds wekelijks elke club, kroeg, feesttent of festival aan het dansen.
zijn deze week HitKnaller en word elk even uur gedraaid na het nieuws en weer.

Written by: admin


Previous post

Haagse 30

Haagse 30 week 46 – 17 nov 2022

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify. Week 46. (17 november 2022) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust' De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl 

today16 november 2022


0%