DJ Tip

Jeroen van der Boom – 1 Nacht

today19 november 2022

Background

Jeroen van der Boom – 1 Nacht
Afgelopen week is de nieuwe single 1 Nacht verschenen van Jeroen van der Boom. Het energieke, opzwepende nummer is geschreven door Sjors van den Eerenbeemt, de man met wie Jeroen al jaren samenwerkt. 1 Nacht is een nummer geworden waarin de muziek van Jeroens favoriete zangers en bands samenkomt.

“We hebben ons laten inspireren door muziekgenres waar ik zelf het meest van houd,” laat Jeroen van der Boom weten. “Sjors kent mij al heel lang en weet bij welke nummers ik het volume harder zet. 1 Nacht doet mij denken aan Ooh Oooohh van Coldplay, Later als ik groot ben van Bløf en de Roland JUNO 106 geluid van Lionel Ritchie’s Dancing on the Ceiling. Het is echt een mix geworden van opzwepende stadionelementen. 1 Nacht is muzikaal, energiek en krachtig.”

Deze week is “1 nacht” van Jeroen van der Boom is de DJTip en elk oneven uur te horen op radiocitydenhaag.com

Written by: admin


Previous post

Hitknaller

Bennie Beenham en K-Liber – We Worden Kampioenen!

Bennie Beenham en K-Liber - We Worden Kampioenen! Bij het Haagse feestduo Bennie Beenham krijg je de beste feesthits voor je kiezen, samen met een dolle mix van gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en nog veel meer gekkigheid. Het muzikale repertoire van Bennie Beenham gaat van Nederlandstalige knallers, vergeten hitjes uit het verleden en de beste tunes uit het heden. K-Liber is al jaren een grote naam in de Nederlandse […]

today17 november 2022


0%