Nieuwe Muziek

Erik de Greef – Ik Ben Gelukkig Met Jou

today20 november 2022

Background


Erik de Greef – Ik Ben Gelukkig Met Jou

Met ‘Ik Ben Gelukkig Met Jou’ lanceert de jonge Brabantse zanger Erik de Greef een dijk van een single. Erik heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om zijn eigen singles te gaan maken en optredens te gaan verzorgen.

Erik debuteerde in 2017 met de single ‘Om Bij Jou Te Zijn’ en al snel volgende de singles ‘Ciao Amore’, ‘Waar Ben Ik In Verzeild Geraakt’, ‘Vannacht Bij Mij’ en ‘Kom Eens Dichterbij’.

De nieuwe single ‘Ik Ben Gelukkig Met Jou’ is geschreven door Randy Watzeels die tevens verantwoordelijk is voor de productie.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Rob Zorn – Ik Vier Een Feestje Met De Kerstman

Rob Zorn – Ik Vier Een Feestje Met De Kerstman Kerst is en was voor Rob Zorn altijd belangrijk en Kerstmuziek hoorde daarbij. Daarom komt Rob dit jaar met de single Ik Vier Een Feestje Met De Kerstman. Deze Kerstsingle is een vrolijke plaat met een boodschap! In deze single gaan de Kerstman en Rob samen het feestgedruis in en ze hebben Rudolf weten te strikken als de BOB. Want natuurlijk moet het in de lucht, […]

today20 november 2022


0%