Nieuwe Muziek

Senna – Weg Uit Deze Kroeg

today20 november 2022

Background

Senna – Weg Uit Deze Kroeg

Wat een leuke single en wat heeft Senna in korte tijd veel bereikt! Ze trad al op bij Holland Zingt Hazes, speelt in april a.s. haar eigen show in de Effenaar, deed mee aan het Tv-programma Hazes is de Basis en brengt op 9-12 haar eigen album uit. Zo is Senna in korte tijd gegroeid naar de top van de zangeressen in het Hollandse genre. Als voorloper op het album brengen we Weg Uit Deze Kroeg uit. Het is een opvallende single geworden (o.a. geschreven door Julian Vahle) en geproduceerd door Holger Schwedt. Senna zal de komende tijd veel promotie doen voor album en single

Written by: admin


Previous post

DJ Tip

Jeroen van der Boom – 1 Nacht

Jeroen van der Boom – 1 Nacht Afgelopen week is de nieuwe single 1 Nacht verschenen van Jeroen van der Boom. Het energieke, opzwepende nummer is geschreven door Sjors van den Eerenbeemt, de man met wie Jeroen al jaren samenwerkt. 1 Nacht is een nummer geworden waarin de muziek van Jeroens favoriete zangers en bands samenkomt. “We hebben ons laten inspireren door muziekgenres waar ik zelf het meest van houd,” […]

today19 november 2022


0%