Nieuwe Muziek

Grad Damen Herinneringen

today2 december 2022

Background


Grad Damen kondige vorige week op zijn socials al aan dat hij zijn fans blij zou maken met een echt liedje zoals vroeger. Onder het bericht plaatste hij de hoes van de single Herinneringen. Dat leverde natuurlijk heel veel nieuwsgierige reacties op. Grad is daarom erg benieuwd wat men er van vindt. Muzikaal gezien gaat het terug naar de sound waarmee een kleine 23 jaar geleden zijn zangcarrière begon. Met name de herkenbare klanken van Alisha, De straat is zijn woning en Besta jij wel echt heeft producer Manfred Jongenelis verwerkt in deze nieuwe plaat. Uiteraard is Grad zelf weer verantwoordelijk voor de prachtige tekst.

Grad: Het lied gaat over je leven dat loopt zoals het loopt. Alles lijkt vanzelfsprekend, maar op een dag kan alles voorbij zijn. Als ik aan vroeger denk zie ik me nog spelen op de hei. Op die plek staan nu allemaal huizen. Al die jaren uit m?n kindertijd gaan voor altijd mee in m?n herinnering. Mijn eigen kinderen zijn momenteel 14 en 17 jaar. Natuurlijk wil je die zo lang mogelijk bij je houden, maar je weet dat er een dag komt dat je hen ook los moet laten. Alles wat er dan wel blijft zijn herinneringen voor later. Dat geldt natuurlijk ook voor de vele vakantiefoto?s. Al dat soort dingen blijven je bij en daar gaat dit liedje over?.

Written by: admin


0%