Nieuwe Muziek

Melissa Smilda Ik Wil Vanavond Met Jou

today2 december 2022

Background


Dit is inmiddels de derde single van Melissa bij NRGY Music, na Al heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen en Alle Jongens is het nu tijd voor de titel Ik Wil Vanavond Met Jou.

Met het oog op het naderende carnaval en de après-ski periode zal deze feestelijke track zeker zijn plek gaan veroveren in de Nederlandstalige hitlijsten. In de tekst komt Melissa een jongen tegen waarmee ze wel, mét een knipoog, wil uitproberen of deze wellicht wat voor haar kan zijn??

Melissa is in het noorden van ons land enorm populair aan het worden en is ieder weekend volop aan het werk als zangeres, naast haar deeltijdbaan in de gezondheidszorg. Haar grote wens is om de komende tijd haar baan af te kunnen bouwen om zich als fulltime zangeres van het Nederlandstalige lied te gaan ontwikkelen.

Written by: admin


Previous post

Haagse 30

Haagse 30 week 48 – 1 dec 2022

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify. Week 48. (1 december 2022) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust' De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl 

today29 november 2022


0%