Nieuwe Muziek

Vinzzent Dat Je Trots Bent Op Mij

today2 december 2022

Background


Dit is een verhaal van een persoon die heel dicht bij me staat. (In de basis gaat het liedje over een kind van gescheiden ouders dat zich alleen en in de steek gelaten voelt).

Na hele leuke, urenlange gesprekken over van alles en nog wat, hoorde ik op een gegeven moment de pijn in haar stem en zag ik het verdriet in haar ogen.

Ik zei: ‘Schrijf het op, dan proberen we het te vertalen in een liedje, dat kan helpen om het een plekje te geven en zo troost te vinden in de muziek.’

“Dat Je Trots Bent Op Mij”. Dat is de titel geworden van deze nieuwe single en we zijn er samen heel erg trots op! Aldus Vinzzent.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Robert Pater Terug Naar Jouw Hart

Na het succes van de single ‘Gina’, sluit Robert Pater het jaar 2022 goed af met de nieuwe single ‘Terug Naar Jouw Hart’. Met dit door Frank Verkooyen geschreven en geproduceerde liedje laat Robert dit keer een meer gevoeligere kant van hem zien, en ‘Terug Naar Jouw Hart’ past perfect bij de tijd van het jaar. “Na de vele uptempo hits zoals ‘Eenzaam En Alleen’, ‘’Doe Met Me Wat Je […]

today2 december 2022


0%