City NL Top 20

City NL Top 20 week 1 – 2 jan 2023

today2 januari 2023

Background


Deze week hebben we 2 terugkomers in de top 20, op plek 19 Ammar – Turk uit de kroeg en Flirt van Maxim Froger ft. La$$a & Donnie.

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Top 20 Week 1. (2 januari 2023)

Voor de vierde week op #1. Claude – Ladada (Mon dernier mot)
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin


Previous post

Nieuwjaar 2023

De Beste Wensen Update en uitzendtijden.

Vanavond vanaf 19:00 uur hoor je op Radio City Den Haag de beste wensen van verschillende Nederlandse artiesten in de Nederlandse Sterrenparade en HDHDave. De artiesten die onder andere hebben meegewerkt zijn: Ammar, Barry Badpak, Belinda Kinnaer, Benr, Brace, Chicco, Dario, Denys, Het Feestkanon, Kris Kross Amsterdam, Sebastiaan, Tim Akkerman, Vinzzent. Onze speciale dank gaat uit naar Def Rhymz! Herhalings uitzendtijden: Zondag 1 jan 2023 19:00 tot 23:00 uur Maandag […]

today1 januari 2023


0%