Nieuwe Muziek

Emma Heesters & Anouk – Met Jou Kan Ik Het Aan

today6 januari 2023

Background

 

 

Emma Heesters & Anouk – Met Jou Kan Ik Het Aan

Emma Heesters is niet vies van een samenwerking. De zangeres werkte in het verleden al met Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Bilal Wahib. Dat zijn ook artiesten die veelvuldig een collab zoeken, maar dat kan niet gezegd worden van de artiest waar Heesters dit keer mee samenwerkt. Voor Vrienden van Amstel LIVE zingt ze met Anouk Met Jou Kan Ik Het Aan. ‘Ik had een nummer geschreven over vriendschap wat perfect paste bij het optreden in Ahoy maar daar zochten we nog wel een bijzondere stem bij’, zo citeert RTL Boulevard Anouk. ‘In de studio klikte het meteen met Emma. Ze werkt keihard, is niet snel tevreden en heeft echt een ongelofelijke stem die het nummer precies bracht waar ik naar opzoek was.’

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Leon Basley – Ik kan toch nooit goed doen

  Leon Basley - Ik kan toch nooit goed doen Leon Basley vierde afgelopen jaar zijn 30 jarige artiestenjubileum en staat nog steeds open voor vernieuwingen. Dat blijkt wel als je zijn nieuwe single Ik kan het toch nooit goed doen beluisterd waarin wordt bestempeld dat een man zijn best doet ondanks de opmerkingen die daar vaak aan voorafgaand ten grondslag gaan. De muziekstijl neigt naar de Nederlandstalige popkant en […]

today6 januari 2023


0%