Nieuwe Muziek

Emma Heesters & Anouk – Met Jou Kan Ik Het Aan

today6 januari 2023

Background

 

 

Emma Heesters & Anouk – Met Jou Kan Ik Het Aan

Emma Heesters is niet vies van een samenwerking. De zangeres werkte in het verleden al met Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Bilal Wahib. Dat zijn ook artiesten die veelvuldig een collab zoeken, maar dat kan niet gezegd worden van de artiest waar Heesters dit keer mee samenwerkt. Voor Vrienden van Amstel LIVE zingt ze met Anouk Met Jou Kan Ik Het Aan. ‘Ik had een nummer geschreven over vriendschap wat perfect paste bij het optreden in Ahoy maar daar zochten we nog wel een bijzondere stem bij’, zo citeert RTL Boulevard Anouk. ‘In de studio klikte het meteen met Emma. Ze werkt keihard, is niet snel tevreden en heeft echt een ongelofelijke stem die het nummer precies bracht waar ik naar opzoek was.’

Written by: admin


0%