Nieuwe Muziek

Leon Basley – Ik kan toch nooit goed doen

today6 januari 2023

Background

 

Leon Basley – Ik kan toch nooit goed doen

Leon Basley vierde afgelopen jaar zijn 30 jarige artiestenjubileum en staat nog steeds open voor vernieuwingen. Dat blijkt wel als je zijn nieuwe single Ik kan het toch nooit goed doen beluisterd waarin wordt bestempeld dat een man zijn best doet ondanks de opmerkingen die daar vaak aan voorafgaand ten grondslag gaan. De muziekstijl neigt naar de Nederlandstalige popkant en dat is totaal nieuw voor Leon.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Suzan & Freek – Slapeloosheid

  Suzan & Freek - Slapeloosheid Een documentaire die vanaf 13 januari op Netflix te zien is en (opnieuw) twee concerten in de Ziggo Dome: 2023 zal voor Suzan & Freek wederom de boeken in gaan als een succesvol jaar. Uiteraard heeft het duo ook nieuwe muziek op de planning staan. De single Slapeloosheid is het eerste wat daar van uitgebracht wordt. β€˜Dit nummer gaat over, dat wanneer je een […]

today6 januari 2023


0%