Nieuwe Muziek

Suzan & Freek – Slapeloosheid

today6 januari 2023

Background

 

Suzan & Freek – Slapeloosheid

Een documentaire die vanaf 13 januari op Netflix te zien is en (opnieuw) twee concerten in de Ziggo Dome: 2023 zal voor Suzan & Freek wederom de boeken in gaan als een succesvol jaar. Uiteraard heeft het duo ook nieuwe muziek op de planning staan. De single Slapeloosheid is het eerste wat daar van uitgebracht wordt. ‘Dit nummer gaat over, dat wanneer je een bepaald iemand ontmoet, diegene soms heel erg in je hoofd kan gaan zitten. Op een manier dat je er letterlijk niet van kunt slapen. Je krijgt diegene niet uit je gedachten en daardoor kom je bijna in een extase terecht’, zegt Suzan. ‘Het is qua sound misschien iets anders dan je van ons gewend bent’, zegt Freek. ‘Als je tijdens het luisteren je ogen dicht doet en je ziet een goed gevulde Ziggo Dome voor je, dan voel je wat wij voelden tijdens het maken van deze plaat’.

Written by: admin


Previous post

Haagse 30

Haagse 30 week 1 – 5 jan 2023

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify. Week 01. (5 januari 2023) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust' De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl 

today5 januari 2023


0%