City NL Top 20

City NL Top20 week 2 – 9 jan 2023

today9 januari 2023

Background

Deze week hebben we 1 terugkomers in de top 20, op plek 17 Pascal Redeker met Zeg mij waarom, verder zijn er deze week 3 nieuwe binnenkomers en wel op plek 18 Metejoor & Hannah Mae – Wat wil je van mij, Sven Versteeg met Zien op nummer 15, en de hoogste nieuwe vinden we op nummer 14 Marco Schuitmaker en zijn Engelbewaarder.

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Top 20 Week 2. (5 januari 2023)

Voor de vijfde week op #1. Claude – Ladada (Mon dernier mot)
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin


Previous post

NSP

Nederlandse Sterren Parade 11 januari 2023

Merian van Henegouwen - Nederlandse Sterren Parade 11 januari 2023 De Nederlandse Sterren Parade, is een programma met muziek van artiesten van eigen bodem, het maakt echter niet uit in welke taal er gezongen word, zolang zij maar in Nederland wonen. Het programma wordt om de 3 weken samengesteld door Dave van Velzen, Merian van Henegouwen en Sabrina van Santen, zo krijgen we een goeie mix van diverse soorten muziek […]

today6 januari 2023


0%