Nieuwe Muziek

Bernard Karsten – Do Wah Diddy

today16 januari 2023

Background
Bernard Karsten – Do Wah Diddy

Bernard Karsten is benieuwd naar de reacties die zijn nieuwe single Do Wah Diddy gaan opleveren. Het is namelijk wel heel iets anders dan wat het publiek van hem verwacht. Bernard zelf ziet deze single dan ook als een muzikaal uitstapje. Overigens blijft hij wel gewoon doorgaan met het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. In ieder geval komen er dit jaar nog twee singles uit die hij i.s.m. producer Ger Oerlemans, tekstschrijver Hans Louws en Bert Schenau van platenlabel Storm Records gaat produceren. Volgens Bernard zal Do Wah Diddy bij de oudere jeugd herinneringen ophalen en meteen een link leggen naar de versie van de Dolly Dots. Overigens is deze track door meerdere artiesten uitgebracht, waaronder Manfred Mann en DJ Otzi. Toch denkt Bernard dat de toevoeging van live instrumenten het liefdesliedje extra dimensie geeft. Met name het trompetgeluid van Martijn de Laat en de gitaarpartijen waar Marcel Fisser verantwoordelijk voor is maken het verschil met muziek uit een doosje.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Donnie & Frans Duijts – Koffie of Thee

Donnie & Frans Duijts - Koffie of Thee Donnie en Frans Duijts zijn na hun gezamenlijke hit 'Frans Duits' (2021) opnieuw de studio ingedoken, voor de nieuwe single van dit gelegenheidsduo 'Koffie Of Thee'. Het is een feestnummer dat gaat over het verzetten van de zin met een drankje en dansje. De bijbehorende videoclip verscheen gelijktijdig op YouTube. Donnie nam eerder ook met andere volkszangers nummers op. Zo bracht hij […]

today16 januari 2023


0%