City NL Top 20

City NL Top 20 week 3 – 16 jan 2023

today16 januari 2023

Background

Deze week hebben 3 nieuwe binnenkomers en wel op plek 17 Jaap reesema – Als je voor me staat, Frank van Etten – Je wilde alleen maar parada op nummer 16, en de hoogste nieuwe vinden we op nummer 7 Jan Smit & John West met M’n eigen feest.

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Top 20 Week 3. (16 januari 2023)

Voor de zesde week op #1. Claude – Ladada (Mon dernier mot)
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

William Burg Ik Mis Je Zo

William Burg Ik Mis Je Zo De mensen die William Burg goed kennen weten dat hij alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Het plannen van nieuwe singles is zo’n dingetje en daar denkt deze Brabantse zanger dan ook heel goed over na. Dat geldt ook over het moment wanneer welke plaat gelanceerd wordt. Zo vlak voor de Kerstdagen laat William middels de single Ik Mis Je Zo horen […]

today16 januari 2023


0%