Nieuwe Muziek

Donnie & Frans Duijts – Koffie of Thee

today16 januari 2023

Background

Donnie & Frans Duijts – Koffie of Thee

Donnie en Frans Duijts zijn na hun gezamenlijke hit ‘Frans Duits’ (2021) opnieuw de studio ingedoken, voor de nieuwe single van dit gelegenheidsduo ‘Koffie Of Thee’.
Het is een feestnummer dat gaat over het verzetten van de zin met een drankje en dansje. De bijbehorende videoclip verscheen gelijktijdig op YouTube.
Donnie nam eerder ook met andere volkszangers nummers op. Zo bracht hij samen met Frans Bauer het nummer Geen Centen, Maar Spullen uit en scoorde hij met René Froger een hit met Bon Gepakt. Zijn nummer Bieber van de Kroeg was een samenwerking met Mart Hoogkamer.

Written by: admin


Previous post

jaaroverzicht top 30

De Haagse 30 jaaroverzicht 1981

De Haagse 30 jaaroverzicht is het overzicht van de meest populaire platen uit 1981 in de Haagse regio. Wij stelde de lijst samen met platenzaken in de Haagse regio die de verkoopdata beschikbaar stelde voor de wekelijkse hitlijst de Haagse 30. Deze week gaan we terug naar het jaaroverzicht van 1981. De Haagse 30 jaaroverzicht is zondagmiddag 15 januari 2023 vanaf 14:00 te beluisteren. 

today15 januari 2023


0%