Nieuwe Muziek

Mart Hoogkamer – In Spanje

today16 januari 2023

Background

Mart Hoogkamer – In Spanje

Zanger Mart Hoogkamer (24) heeft zoals aangekondigd in augustus 2022, een cover gemaakt van het lied ‘De Spaanse Zon’ van Bassie en Adriaan, en heeft nu als titel ‘In Spanje”
Het lied, dat de oorwormtekst ‘in Spanje, in Spanje, in Spanje / in Spanje schijnt altijd de zon’ bevat, komt uit 1978. Het nummer was voor het eerst te horen in de tv-serie Het Geheim van de Sleutel.
In de evergreen bezingen de beroemde clown en acrobaat hun liefde voor het land aan de Middellandse Zee.
De nieuwe single van Mart Hoogkamer is vanaf nu te streamen op de diverse streamingdiensten.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Bernard Karsten – Do Wah Diddy

Bernard Karsten - Do Wah Diddy Bernard Karsten is benieuwd naar de reacties die zijn nieuwe single Do Wah Diddy gaan opleveren. Het is namelijk wel heel iets anders dan wat het publiek van hem verwacht. Bernard zelf ziet deze single dan ook als een muzikaal uitstapje. Overigens blijft hij wel gewoon doorgaan met het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. In ieder geval komen er dit jaar nog twee singles […]

today16 januari 2023


0%