Haagse 30

Haagse 30 week 3 – 19 jan 2023

today18 januari 2023

Background

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify.

Week 03. (19 januari 2023)

Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Wolter Kroes – Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist

Wolter Kroes - Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist Wolter Kroes weet te ontroeren met nieuwe single 'Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist' Na diverse vrolijke singles uit te hebben gebracht in 2022, kriebelde het bij Wolter om ditmaal een ballad uit te brengen. “De liefde blijft zo bijzonder en is natuurlijk voor velen herkenbaar.” aldus Wolter. “We weten allemaal hoe het is om je geliefd […]

today17 januari 2023


0%