Nieuwe Muziek

Ammar – Geef Toch Mijn Leven Terug Aan Mij

today20 januari 2023

Background

Ammar Geef Toch Mijn Leven Terug Aan Mij

Het leven van Ammar veranderde enorm toen zijn video viral op Dumpert ging. Hij zong uit volle borst – en loepzuiver – ‘Ik leef mijn eigen leven’ van André Hazes in een snackbar in Deventer. Ammar werd opgepikt door stadgenoot Snelle, waarna hij bij zijn label ‘Lieve Jongens’ een contract tekende. Inmiddels heeft Ammar een aantal singles uitgebracht zoals ‘Terug naar Vroeger’, ‘De Laatste’ samen met Snelle en natuurlijk zijn laatste hit ‘Turk Uit De Kroeg’ waarmee hij maar liefst 15 weken in de City NL Top 20 heeft gestaan.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Bart Schuermans – Laat de lampen 2.0

Bart Schuermans - Laat de lampen 2.0  In 2007 lanceerde Bart Schuermans de feestplaat “Laat de lampen nou maar zwaaien”. Bart had zelf de tekst geschreven en de productie kwam tot stand i.s.m. Studio Kees Tel. Vanwege het hoge feestgehalte is dit een van z’n favoriete liedjes die hij zingt tijdens optredens. Afgelopen zomer was hij uitgenodigd om te komen zingen op de Canarische eilanden. Nadat hij dit lied ten […]

today20 januari 2023


0%