Nieuwe Muziek

Bart Schuermans – Laat de lampen 2.0

today20 januari 2023

Background

Bart Schuermans – Laat de lampen 2.0 
In 2007 lanceerde Bart Schuermans de feestplaat “Laat de lampen nou maar zwaaien”. Bart had zelf de tekst geschreven en de productie kwam tot stand i.s.m. Studio Kees Tel. Vanwege het hoge feestgehalte is dit een van z’n favoriete liedjes die hij zingt tijdens optredens. Afgelopen zomer was hij uitgenodigd om te komen zingen op de Canarische eilanden. Nadat hij dit lied ten gehore bracht zongen de gasten het nummer luid mee en gingen helemaal los. Dat was voor Bart de reden om contact op te nemen met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om er een 2.0 versie van te laten maken.

Bart: ‘Frank was ook verantwoordelijk voor m’n vorige single “Een maandag zonder kater”. Ik vroeg hem of hij een remix van “Laat de lampen nou maar zwaaien” wilde maken die bij deze tijd zou passen. Die uitdaging ging hij natuurlijk aan. Het tempo is verhoogd en “Laat de lampen 2.0” is voorzien van een modernere beat. Het was meteen raak. Daarmee kan ik tijdens de carnavalsdagen wel voor de dag komen. Wat ik niet verwacht had is dat “Een maandag zonder kater” ook bij Radio JND in de verkiezingslijst staat voor de nominatie Carnavalskraker. Die single was eigenlijk helemaal niet gemaakt voor de carnaval. De kans bestaat dus dat over een paar weken 2 platen van mij uit de speakers knallen. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee’.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Colinda – Later krijg je spijt

Colinda - Later krijg je spijt Later krijg je spijt. Dat zijn woorden die iedereen wel eens gebruikt als er onrecht aangedaan wordt. In sommige gevallen eindigt dat in een breuk die na verloop van tijd personen toch aan het denken zet. Colinda hoopt dat ze met haar nieuwe single ‘Later krijg je spijt’ andere mensen zover kan krijgen om in ieder geval na te laten denken over wellicht stomme […]

today20 januari 2023


0%