Nieuwe Muziek

Colinda – Later krijg je spijt

today20 januari 2023

Background

Colinda – Later krijg je spijt
Later krijg je spijt. Dat zijn woorden die iedereen wel eens gebruikt als er onrecht aangedaan wordt. In sommige gevallen eindigt dat in een breuk die na verloop van tijd personen toch aan het denken zet.

Colinda hoopt dat ze met haar nieuwe single ‘Later krijg je spijt’ andere mensen zover kan krijgen om in ieder geval na te laten denken over wellicht stomme fouten die, achteraf gezien, op een andere manier opgelost hadden kunnen worden.

Colinda gaat hier muzikaal gezien mee terug naar haar roots omdat het volkse lied altijd nog een plekje in haar hart heeft.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Jaman – Jij alleen

Jaman – Jij Alleen Zanger Jaman uit Kampen is natuurlijk allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Met hits als ‘Altijd Altijd’ en ‘Spoken Bestaan Niet’ scoorde hij in het verleden al grote hits. Na veel uptempo liedjes is het nu tijd voor de gevoelige kant van Jaman. In het prachtige ‘Jij Alleen’ zingt Jaman over de liefde en over hoe een relatie soms in het leven kan lopen. […]

today20 januari 2023


0%