Hitknaller

Roxeanne Hazes – Ik ben vrij

today20 januari 2023

Background

Roxeanne Hazes – Ik ben vrij
Wie jarig is trakteert, zo vindt Roxeanne Hazes. De zangeres doet dat in haar geval met Ik Ben Vrij, een popnummer dat begint in met de sfeer van een smartlap. Volgens Hazes is Ik Ben Vrij ‘een break-upsong in de letterlijke zin, maar metaforisch een manier om een streep te zetten en je grenzen te bewaken.’ Overigens kan ze momenteel het nummer niet live presenteren. ‘Door een zware keelontsteking lig ik er al een dikke week goed vanaf.’

Het is haar tweede single van de voorbije maanden. Eerder kwam al Geen Sorry uit.

Roxeanne Hazes “Ik ben vrij” is deze week Hitknaller en word elk even uur gedraaid na het nieuws en weer.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Rutger van Barneveld – Malle Pietje

Rutger van Barneveld – Malle Pietje Rutger van Barneveld kennen we inmiddels allemaal van zijn meezingers ‘Helena 2.0’, ‘Dikke 10’ en ‘Het Is Nooit Te Laat’. In 2020 maakte heel Nederland kennis met Rutger van Barneveld door zijn deelname aan het succesvolle programma ‘Ik Geloof In Mij’. Door deze deelname kwam zijn zangcarrière in een flinke stroomversnelling. Zo werd de remake van ‘Helena’ een grote hit en zien we Rutger […]

today20 januari 2023


0%