Nieuwe Muziek

BENR – Sluitingstijd

today28 januari 2023

Background

BENR – Sluitingstijd

Twee Utrechtse vrienden die samen het muziekduo BENR vormen, hebben zich opgesloten in een Utrechtse kledingwinkel om hun nieuwe nieuwe single Sluitingstijd te zingen. Tot hun grote schrik werden ze betrapt.

Je zou hen kunnen kennen van Tiktok of Youtube: Bart Maessen en Robin Zomer, BENR staat voor Bart & Robin. Opgegroeid in IJsselstein, en via hun bromance timmeren de beste vrienden aan de weg in muziekland.

Maar sinds deze week kun je hen ook kennen van De Rode Winkel aan de Lange Elisabethstraat in hartje Utrecht. Daar besloten ze zich in te sluiten. Hoe? Gewoon door in een klein rommelhok onderaan de trap te gaan zitten en net zo lang te wachten tot al het personeel weg was. En ineens klonk het in de verlaten winkel de nieuwe song: ‘Na Sluitingstijd ben jij van mij’.

Het zingen in de verlaten winkel bleek spannender dan ze dachten, blijkt uit het filmpje dat ze op sociale media delen. Steeds dachten we; staat daar iemand? Bleek het een paspop. Tot hun schrik bleek een op het oog bewegende paspop de eigenaar van de winkel. “We schrokken ons de tyfus.’’

Was hij boos? Nijdig? Belde hij de politie? Nee, nee en nee. Hij vond het wel grappig, zeggen Bart en Robin. “Hij vond het jammer dat hij het optreden had gemist. Was een chille gast. We konden al snel duidelijk maken dat we geen kwade bedoelingen hadden. Dat het een onschuldige actie was.’’

En er werd in de nachtelijke uren – terwijl Utrecht op een oor lag – ook een mooie deal gesloten. BENR gaat optreden in de winkel. Zodat we fans Sluitingstijd ook kunnen komen luisteren op de plek waar de insluitingsstunt werd uitgevoerd. “En we moesten honderd keer De Rode Winkel zeggen online op onze socials.’’

Twee Utrechtse vrienden die samen het muziekduo BENR vormen, hebben zich opgesloten in een Utrechtse kledingwinkel om hun nieuwe nieuwe single Sluitingstijd te zingen. Tot hun grote schrik werden ze betrapt.

Je zou hen kunnen kennen van Tiktok of Youtube: Bart Maessen en Robin Zomer, BENR staat voor Bart & Robin. Opgegroeid in IJsselstein, en via hun bromance timmeren de beste vrienden aan de weg in muziekland.

Maar sinds deze week kun je hen ook kennen van De Rode Winkel aan de Lange Elisabethstraat in hartje Utrecht. Daar besloten ze zich in te sluiten. Hoe? Gewoon door in een klein rommelhok onderaan de trap te gaan zitten en net zo lang te wachten tot al het personeel weg was. En ineens klonk het in de verlaten winkel de nieuwe song: ‘Na Sluitingstijd ben jij van mij’.

Het zingen in de verlaten winkel bleek spannender dan ze dachten, blijkt uit het filmpje dat ze op sociale media delen. Steeds dachten we; staat daar iemand? Bleek het een paspop. Tot hun schrik bleek een op het oog bewegende paspop de eigenaar van de winkel. “We schrokken ons de tyfus.’’

Was hij boos? Nijdig? Belde hij de politie? Nee, nee en nee. Hij vond het wel grappig, zeggen Bart en Robin. “Hij vond het jammer dat hij het optreden had gemist. Was een chille gast. We konden al snel duidelijk maken dat we geen kwade bedoelingen hadden. Dat het een onschuldige actie was.’’

En er werd in de nachtelijke uren – terwijl Utrecht op een oor lag – ook een mooie deal gesloten. BENR gaat optreden in de winkel. Zodat we fans Sluitingstijd ook kunnen komen luisteren op de plek waar de insluitingsstunt werd uitgevoerd. “En we moesten honderd keer De Rode Winkel zeggen online op onze socials.’’

 

Written by: admin


Previous post

Haagse 30

Haagse 30 week 4 26 jan 2023

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify. Week 04. (26 januari 2023) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust' De Haagse 30 is elke donderdagavond te beluisteren via radiocitydenhaag.nl 

today25 januari 2023


0%