Nieuwe Muziek

Dennis van Dam – Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd

today28 januari 2023

Background

Dennis van Dam – Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd

Dennis van Dam is goed op weg om landelijk bekendheid te creëren. In 2022 lukte dat aardig met de zomerknaller “C’est la Vie”. Daarmee behaalde hij op diverse portals meer dan 1 miljoen streams. Op Radio JND is Dennis afgelopen jaar grijsgedraaid. Ook de opvolger “Loco Loco” kreeg ontzettend veel aandacht. Deze twee singles hebben ervoor gezorgd dat de liefhebbers van het Nederlandse lied kennis hebben gemaakt met Dennis van Dam.

Met dezelfde producer waarmee Dennis deze successen wist te behalen, Kees Tel, presenteert hij nu een uptempo versie van de piratenklassieker “Ik heb je niet de hemel beloofd”, waarmee José Wolters in 2008 een hit in handen had. Voorafgaand aan haar versie vormden De Paladijns de van oorsprong Duitse schlager om tot “Jouw liefste wens”.

Dennis was onlangs aanwezig bij een party waar zowel jeugd al oudere feestvierders genoten van piratenmuziek. ‘Mijn mond viel open van verbazing op het moment dat het nummer ‘Jouw liefste wens” van De Paladijns werd gedraaid. Zelfs jongens en meisjes van pak hem beet 15 jaar zongen deze evergreen uit volle borst mee. De handen gingen massaal de lucht in en de sfeer was geweldig. Op dat moment ging er van alles door me heen. De melodie bleef in mijn hoofd zitten. Ik nam contact op met Kees met het verzoek om het geheel om te bouwen tot een feestknaller. Het resultaat heb ik aan een aantal bekenden laten horen. Ze waren allemaal ontzettend enthousiast en hebben er hoge verwachtingen van. Alle ingrediënten die Kees Tel heeft gebruikt zorgen voor de juiste mix. De sound en het ruim aanwezige accordeongeluid klinken hemels. Alle instrumenten zijn vakkundig ingespeeld door één van de beste ras-muzikanten die Nederland rijk is, namelijk ‘Kees Tel’, meent Dennis.

 

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Wesley Klein – Laat Me Nu Nog Even Blijven

Wesley Klein – Laat Me Nu Nog Even Blijven Verleden week verscheen de nieuwe single van Wesley Klein met de titel Laat Me Nu Nog Even Blijven. Met deze prachtige ballad laat Wesley weer eens horen wat hij vocaal in huis heeft en hoopt hiermee bij veel mensen weer het hart te raken. https://www.youtube.com/watch?v=Sfb9SfMUEsA

today28 januari 2023


0%