Nieuwe Muziek

Jaman – Jij Alleen

today28 januari 2023

Background

Jaman – Jij Alleen

Zanger Jaman uit Kampen is natuurlijk allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Met hits als ‘Altijd Altijd’ en ‘Spoken Bestaan Niet’ scoorde hij in het verleden al grote hits. Na veel uptempo liedjes is het nu tijd voor de gevoelige kant van Jaman. In het prachtige ‘Jij Alleen’ zingt Jaman over de liefde en over hoe een relatie soms in het leven kan lopen. Al gauw merk je dat het een ode is aan de liefde van zijn leven. Hiermee laat Jaman een andere kant van zichzelf zien, maar zoals je aan alles zult merken past dit deze sympathieke zanger als een jas.‘Jij Alleen’ is geschreven door Arjan Venemann en Geert Leurink en is opgenomen bij Hans Aalbers in Nederhorst den Berg.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Krezip – In the water

Krezip - In the water Krezip start het nieuwe jaar met de aankondiging van een nieuw album. Any Day Now is het zesde studio album van de band en verschijnt op 7 april. De plaat vindt zijn oorsprong in de coronapandemie, toen Krezip na de comeback eigenlijk nog één keer keihard wilde gaan touren. ‘Ik merkte al snel hoe zeer ik de muziek miste’, vertelt zangeres Jacqueline Govaert. ‘Het voelde […]

today28 januari 2023


0%