DJ Tip

Jordy van den Boer – Op de piste

today28 januari 2023

Background

Jordy van den Boer – Op de piste

De single ‘Op de piste’ van Jordy van den Boer is al even uit, maar is met de Carnaval in aantocht zeker een meezinger van jewelste. Het nummer gaat over een toevallige ontmoeting in de skilift met de liefde van zijn leven die
later, na deze toevallige ontmoeting, nog ergens met hem wilt afspreken. Jordy gaat er naartoe maar hij heeft haar nooit meer gezien en gaat dus wanhopig opzoek. Op de piste, in de skihut of op Tinder. Eigenlijk overal.

‘Op de piste’ van Jordy van den Boer is deze week de DJTip van Merian en word elk oneven uur gedraaid na het nieuws en weer.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Kris van de Straat – Koud, Nat Kutweer

Kris van de Straat - Koud, Nat Kutweer In je eentje kan je ver komen maar je bereikt meer wanneer je samenwerkt. Dat weet Kris van de Straat inmiddels als geen ander. Als hij alles van tevoren had geweten dan had hij eerder contact gezocht met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties uit Nijkerk. Voor de promotie van zijn debuutsingle Helemaal Los, In Torremolinos, die Kris in 2022 lanceerde, nam hij […]

today28 januari 2023


0%