Nieuwe Muziek

Krezip – In the water

today28 januari 2023

Background

Krezip – In the water

Krezip start het nieuwe jaar met de aankondiging van een nieuw album. Any Day Now is het zesde studio album van de band en verschijnt op 7 april. De plaat vindt zijn oorsprong in de coronapandemie, toen Krezip na de comeback eigenlijk nog één keer keihard wilde gaan touren. ‘Ik merkte al snel hoe zeer ik de muziek miste’, vertelt zangeres Jacqueline Govaert. ‘Het voelde alsof iemand op het hoogtepunt van het feestje ineens de lichten aandeed.’ De periode gaf Krezip ook de ruimte voor bezinning. ‘Voor andere gevoelens en het bracht ook inspiratie en nieuwe inzichten. Ook al konden we niet live spelen, we hadden ontzettend veel behoefte om te zingen en nieuwe dingen te creëren met elkaar. Het deed ons beseffen dat we nog lang niet klaar waren met elkaar.’ Any Day Now wordt de opvolger van het comebackalbum Sweet High uit 2019. Nadat Make It A Memory en Let Me Go Home eerder al verschenen is In The Water de nieuwe single.

Written by: admin


Previous post

DJ Tip

Jordy van den Boer – Op de piste

Jordy van den Boer - Op de piste De single 'Op de piste' van Jordy van den Boer is al even uit, maar is met de Carnaval in aantocht zeker een meezinger van jewelste. Het nummer gaat over een toevallige ontmoeting in de skilift met de liefde van zijn leven die later, na deze toevallige ontmoeting, nog ergens met hem wilt afspreken. Jordy gaat er naartoe maar hij heeft haar […]

today28 januari 2023


0%