Nieuwe Muziek

Wesley Klein – Laat Me Nu Nog Even Blijven

today28 januari 2023

Background

Wesley Klein – Laat Me Nu Nog Even Blijven

Verleden week verscheen de nieuwe single van Wesley Klein met de titel Laat Me Nu Nog Even Blijven. Met deze prachtige ballad laat Wesley weer eens horen wat hij vocaal in huis heeft en hoopt hiermee bij veel mensen weer het hart te raken.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Davey van der Sluis – Het Is Weekend

Davey van der Sluis – Het Is Weekend ‘Het Is Weekend’, iets wat we allemaal wel willen na een drukke werkweek. Zo dacht ook Davey van der Sluis die via deze weg zijn nieuwe single wil lanceren. De zanger uit Erica laat het er niet bij zitten en begint het jaar goed. En niet zomaar goed, met elke nieuwe single lijkt hij er stap bovenop te doen. Davey is namelijk […]

today28 januari 2023


0%