Nieuwe Muziek

Frans & Sieneke – Een Nacht Met Jou

today24 februari 2023

Background


Frans & Sieneke – Een Nacht Met Jou

Frans Bauer & Sieneke komen na hun succes van Vaya Con Dios met alweer hun 2e duet. ‘Een Nacht Met Jou’ is de titel van deze vrolijk, feel-good single. ‘Een Nacht Met Jou’ gaat over een nacht die eigenlijk veel te kort duurt, want het liefst beleven ze de dag ook nog samen. Een herkenbaar verhaal voor velen. Ook dit keer hebben ze weer een prachtige videoclip gemaakt.

Written by: admin


Previous post

Haagse 30

Haagse 30 week 8 – 23 feb 2023

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify. Week 08. (23 februari 2023) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust' 

today23 februari 2023


0%