Nieuwe Muziek

Jonas Brothers – Wings

today24 februari 2023

Background

 

Jonas Brothers – Wings

Nick, Joe en Kevin Jonas…oftewel de Jonas Brothers hebben het eerste nummer uitgebracht van hun aanstaande zesde studioalbum ‘The Album’. Het twee minuten durende nummer heet ‘Wings’ en combineert de harmonieën van de broers over een relaxte pop-rock beat.

‘Wings’ van de Jonas Brothers is deze week de Hitknaller!

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

René Karst – Spijkerbroek

René Karst – Spijkerbroek ‘Spijkerbroek’, de nieuwe single van René Karst. Wellicht was zijn vorige single ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’ wel een aanknopingspunt voor zijn nieuwe single…. Wat is jouw favoriete spijkerbroek? Een skinny, straight fit, of toch liever die van je boyfriend? Hoe dan ook, René weet niet waar hij kijken moet. Hij liet zich deze keer inspireren door een Favoriet kledingstuk: de jeans. En dan […]

today24 februari 2023


0%