Nieuwe Muziek

Maan – Beloof Je Dat (Live in de Ziggo Dome)

today24 februari 2023

Background


Maan Beloof Je Dat
(Live in de Ziggo Dome)

Op 16 december stond Maan de Steenwinkel in de Ziggo Dome met het grootste concert uit haar carrière. Gedurende anderhalf uur passeerden de meeste hits uit het heden en verleden de revue. Zo waren er gastoptredens van
Snelle, De Jeugd van Tegenwoordig en Goldband en zong zij daarnaast ook tracks van haar vorig jaar verschenen album Leven. Beloof Je Dat is één van die tracks en de live-registratie daarvan is nu verschenen op de diverse streamingplatformen.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Jonas Brothers – Wings

  Jonas Brothers - Wings Nick, Joe en Kevin Jonas...oftewel de Jonas Brothers hebben het eerste nummer uitgebracht van hun aanstaande zesde studioalbum 'The Album'. Het twee minuten durende nummer heet 'Wings' en combineert de harmonieën van de broers over een relaxte pop-rock beat. 'Wings' van de Jonas Brothers is deze week de Hitknaller! https://www.youtube.com/watch?v=NKrdT9wvdUk

today24 februari 2023


0%