Nieuwe Muziek

Nielson – Moeilijk

today24 februari 2023

Background


Nielson – Moeilijk

Fans kunnen dit jaar veel nieuwe muziek van de singer-songwriter verwachten. Nielson is namelijk bezig met de opvolger van zijn hit album Diamant uit 2018.

Nielson: “Ik moest er even de tijd voor nemen, maar er begint eindelijk weer een nieuw album vorm te krijgen waar ik heel blij van word! Moeilijk is het eerste wat ik wil laten horen, omdat je er gewoon niet stil op kan blijven zitten.

Naast nieuwe muziek staan er voor Nielson ook dit jaar weer vele shows in de agenda. Zo staat hij 1 april met Beste Zangers Live in Rotterdam Ahoy, zondag 18 juni op Pinkpop en 15 juli in openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Frans & Sieneke – Een Nacht Met Jou

Frans & Sieneke – Een Nacht Met Jou Frans Bauer & Sieneke komen na hun succes van Vaya Con Dios met alweer hun 2e duet. ‘Een Nacht Met Jou’ is de titel van deze vrolijk, feel-good single. ‘Een Nacht Met Jou’ gaat over een nacht die eigenlijk veel te kort duurt, want het liefst beleven ze de dag ook nog samen. Een herkenbaar verhaal voor velen. Ook dit keer hebben […]

today24 februari 2023


0%