Nieuwe Muziek

René Karst – Spijkerbroek

today24 februari 2023

Background


René Karst – Spijkerbroek

‘Spijkerbroek’, de nieuwe single van René Karst. Wellicht was zijn vorige single ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’ wel een aanknopingspunt voor zijn nieuwe single…. Wat is jouw favoriete spijkerbroek? Een skinny, straight fit, of toch liever die van je boyfriend? Hoe dan ook, René weet niet waar hij kijken moet.

Hij liet zich deze keer inspireren door een Favoriet kledingstuk: de jeans. En dan met name hoe goed lichaamsvormen daarin uitkomen…

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Nielson – Moeilijk

Nielson – Moeilijk Fans kunnen dit jaar veel nieuwe muziek van de singer-songwriter verwachten. Nielson is namelijk bezig met de opvolger van zijn hit album Diamant uit 2018. Nielson: “Ik moest er even de tijd voor nemen, maar er begint eindelijk weer een nieuw album vorm te krijgen waar ik heel blij van word! Moeilijk is het eerste wat ik wil laten horen, omdat je er gewoon niet stil op […]

today24 februari 2023


0%