Nieuwe Muziek

Steffany – Waanzin

today24 februari 2023

Background

Steffany – Waanzin

De van oorsprong Oostenrijkse zangeres Steffany weet met haar nieuwe single ‘Waanzin’ de luisteraar omver te blazen met haar zangkunsten. Steffany: “Deze nieuwe single is mij op het lijf geschreven. Ik kan niet wachten om Nederland bekend te maken met de moderne Schlager-sound!” De single heeft een vrolijke en poppy sound, maar ondertussen heeft het de schlagersound van haar eerdere singles ‘Alleen Om Van Te Dromen’ en ‘Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer’.

Als één van Oostenrijks grootste sterren uit de schlagermuziek had Steffany in het verleden een glansrijke carrière in zowel Oostenrijk als Duitsland onder de naam Sarah Stephanie. Met de singles ‘Alleen Om Van Te Dromen’ en ‘Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer’ maakte Nederland kennis met haar en haar Nederlandstalige repertoire. “In 2022 heb ik een mooie start gemaakt met mijn carrière in Nederland. Ik heb zo veel fantastische mensen mogen ontmoeten. Het kriebelt om meer muziek uit te brengen en om deze stijgende lijn door te zetten in 2023!” Op zaterdag 18 maart maakt Steffany deel uit van het programma tijdens het concert van Rutger van Barneveld in De Vorstin.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Snelle – Terugweg

  Snelle - Terugweg Lars Bos groeit op in Gorssel en volgde een muzikale studie op de Herman Brood Academie. In 2016 weet hij te verrassen met de release van de ep De Vier. Hij heeft een tijd lang best moeite gehad met de Nederlandse rapscene en had toen ook weinig inspiratie. In 2019 brengt hij de EP Beetje Bij Beetje uit met daarop ook tracks met Jebroer en Raw […]

today24 februari 2023


0%