City NL Top 20

City NL Top 20 week 9 – 27 feb 2023

today27 februari 2023

Background

Deze week hebben 3 nieuwe binnenkomers en wel Frans Bauer & Sieneke  – Een nacht met jou op #20, en terug in de lijst op #19 Metejoor & Hannah Mae – Wat wil je van mij, deze week vinden we de hoogste nieuwe op #13 de nieuwe single van René Karst met Spijkerbroek.

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Top 20 Week 9. (27 februari 2023)

Voor de twaalfde week op #1. Claude – Ladada (Mon dernier mot)
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Steffany – Waanzin

Steffany - Waanzin De van oorsprong Oostenrijkse zangeres Steffany weet met haar nieuwe single 'Waanzin' de luisteraar omver te blazen met haar zangkunsten. Steffany: "Deze nieuwe single is mij op het lijf geschreven. Ik kan niet wachten om Nederland bekend te maken met de moderne Schlager-sound!" De single heeft een vrolijke en poppy sound, maar ondertussen heeft het de schlagersound van haar eerdere singles 'Alleen Om Van Te Dromen' en […]

today24 februari 2023


0%