Nieuwe Muziek

Frans Duijts & Senna – Altijd Feest

today4 maart 2023

Background

Frans Duijts & Senna – Altijd Feest

Frans Duijts en Senna zijn toe aan een mooi feest en bezingen dit in hun nieuwste single ‘Altijd Feest’. Dit lang gedroomde duet is een warm en vrolijk levenslied geworden, op het snijvlak van Hollands en Pop. Frans Duijts heeft met zijn inmiddels 18 jaren ervaring in het vak een getraind oor voor talent.

Frans Duijts: “Sinds ik Senna voor het eerst zag bij het populaire TV-programma ‘We Want More’ viel ze meteen op. Ik vind het ontzettend leuk dat we de kans krijgen om nu samen te doen wat we beiden het allerleukste vinden: muziek maken! Ik denk dat Senna een hele mooie lange carrière tegemoet gaat.”

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Gio Swikker – Jouw Lach Maakt Alles Mooier

Gio Swikker - Jouw Lach Maakt Alles Mooier De inmiddels 19-jarige Gio Swikker verwierf vooral bekendheid als het jongste talent uit de SBS reality serie ‘Ik Geloof In Mij’. Zijn single ‘Laat Je Gaan’ uit 2020 ging viral op TikTok en groeide uit tot een grote hit. Gio acteerde in de film ‘New Kids’ en de drama serie ‘Odds’, en daarmee had Gio zijn eerste rollen als acteur te pakken. […]

today4 maart 2023


0%