Nieuwe Muziek

Gerard Joling – Ga Je Met Me Mee! (EP)

today4 maart 2023

Background

 

Gerard Joling – Ga Je Met Me Mee! (EP)

Gerard Joling laat op zijn website weten dat hij een nieuwe Nederlandstalig EP heeft uitgebracht: ‘’Ga Je Met Me Mee!’’. Deze EP is vanaf nu overal te streamen en te downloaden.

Deze EP bevat vier Nederlandstalige nummers namelijk: Water Bij De Wijn, Onoverwinnelijk, Ik Wil Je Wel, Ga Je Met Me Mee. Op deze nummers laat ik opnieuw mijn opgewekte en feestelijke geluid horen.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Frans Duijts & Senna – Altijd Feest

Frans Duijts & Senna - Altijd Feest Frans Duijts en Senna zijn toe aan een mooi feest en bezingen dit in hun nieuwste single ‘Altijd Feest’. Dit lang gedroomde duet is een warm en vrolijk levenslied geworden, op het snijvlak van Hollands en Pop. Frans Duijts heeft met zijn inmiddels 18 jaren ervaring in het vak een getraind oor voor talent. Frans Duijts: “Sinds ik Senna voor het eerst zag […]

today4 maart 2023


0%