Nieuwe Muziek

Gio Swikker – Jouw Lach Maakt Alles Mooier

today4 maart 2023

Background


Gio Swikker – Jouw Lach Maakt Alles Mooier

De inmiddels 19-jarige Gio Swikker verwierf vooral bekendheid als het jongste talent uit de SBS reality serie ‘Ik Geloof In Mij’. Zijn single ‘Laat Je Gaan’ uit 2020 ging viral op TikTok en groeide uit tot een grote hit. Gio acteerde in de film ‘New Kids’ en de drama serie ‘Odds’, en daarmee had Gio zijn eerste rollen als acteur te pakken.

Nu is het tijd voor de nieuwe single van Gio Swikker, ‘Jouw Lach Maakt Alles Mooier’; een heerlijke zomerse en dansbare track boordevol latin invloeden, welke geproduceerd is door Sonic Solutions. Hiermee bewijst Gio wederom een van de meestbelovende artiesten van Nederland te zijn en heeft hij een single in handen met heuse hitpotentie. ‘Jouw Lach Maakt Alles Mooier verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Billy Dans – Svetlana

  Billy Dans – Svetlana Billy Dans bracht afgelopen week zijn nieuwe single ‘Svetlana’ uit. ‘Svetlana’ is een feestplaat die is geïnspireerd op een gekke, ‘Hangover’ achtige avond uit in Polen. De single is energiek en heeft een catchy melodie, welke bij de eerste klanken al meteen aanmoedigt om gezellig mee te zingen en dansen. Bij de single hoort een bonte videoclip die zich afspeelt in Warschau, waar Billy indruk […]

today4 maart 2023


0%