City NL Top 20

City NL Top 20 week 10 – 6 maart 2023

today6 maart 2023

Background

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Top 20 Week 10. (6 maart 2023)

Voor de dertiende week op #1. Claude – Ladada (Mon dernier mot)
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin


Previous post

Nieuwe Muziek

Gerard Joling – Ga Je Met Me Mee! (EP)

  Gerard Joling - Ga Je Met Me Mee! (EP) Gerard Joling laat op zijn website weten dat hij een nieuwe Nederlandstalig EP heeft uitgebracht: ‘’Ga Je Met Me Mee!’’. Deze EP is vanaf nu overal te streamen en te downloaden. Deze EP bevat vier Nederlandstalige nummers namelijk: Water Bij De Wijn, Onoverwinnelijk, Ik Wil Je Wel, Ga Je Met Me Mee. Op deze nummers laat ik opnieuw mijn opgewekte […]

today4 maart 2023


0%