Haagse 30

Haagse 30 week 10 – 9 maart 2023

today9 maart 2023

Background

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify.

Week 10. (9 maart 2023)

Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Written by: admin


Previous post

NSP

Nederlandse Sterren Parade 8 maart 2023

Dave van Velzen - Nederlandse Sterren Parade 8 maart 2023 De Nederlandse Sterren Parade, is een programma met muziek van artiesten van eigen bodem, het maakt echter niet uit in welke taal er gezongen word, zolang zij maar in Nederland wonen. Het programma wordt om de 3 weken samengesteld door Dave van Velzen, Merian van Henegouwen en Sabrina van Santen, zo krijgen we een goeie mix van diverse soorten muziek […]

today7 maart 2023


0%