DJ Tip

Marc Floor – Zij Heeft Alles

today17 maart 2023

Background

Marc Floor – Zij Heeft Alles

Marc Floor’s droom om serieus werk van zijn talent te maken wordt steeds meer werkelijkheid. Onlangs tekende hij zijn eerste deal bij Lieve Jongens, het platenlabel van zijn oude coach Snelle bij The Voice Kids. Om deze samenwerking af te trappen brengt Marc Floor de single ‘Zij Heeft Alles’ uit. De release van zijn nieuwe single markeert het begin van een veelbelovend jaar voor deze jonge artiest. Het is duidelijk dat de toekomst alleen maar rooskleuriger wordt voor Marc Floor en we kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft.

De single van Marc is te beluisteren op de diverse streamingportals.

 

 

 

 

 

Written by: admin


Previous post

Haagse 30

Haagse 30 week 11 – 16 maart 2023

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Apple Music, Deezer, iTunes en Spotify. Week 11. (16 maart 2023) Radio City Den Haag 'Thuis aan de Kust'

today14 maart 2023


0%