Nieuwe Muziek

Justen de Wildt – Voorlopig

today24 maart 2023

Background

 

Justen de Wildt – Voorlopig

Het is een feit dat de muziekcarriere van Justen de Wildt, met name door de grote hit Esmeralda, enorm is gegroeid. Omdat Justen graag op de kaart gezet wilworden als een veelzijdige artiest die meer kan dat alleen het uitbrengen van covers denkt hij daar serieus over na. Gelukkig wordt de 19 jarige zanger daarin gesteund door Ronald Visch van RoodHitBlauw producties. Inmiddels staat hij elk weekend meerdere keren op het podium om zijn zangkunsten te vertolken. Hij ziet zijn fanbase groeien en is ook erg benieuwd naar de reacties die zijn nieuwe single Voorlopig op gaat leveren. Het nummer neigt qua stijl een beetje naar Esmeralda, maar door de verfrissende stijl en de toevoeging van een aantal live instrumenten klinkt het behoorlijk zomers. Uiteraard horen daar ook accordeongeluiden bij en daarvoor is Manfred Jongenelis ingehuurd.

Justen de Wildt – Voorlopig (Officiële Videoclip) – YouTube

 

Written by: admin


0%