Donnie & Mart Hoogkamer – Bieber van de kroeg

Background
     #18 Donnie & Mart Hoogkamer – Bieber van de kroeg

Uitgebracht op: 25 februari 2022
Score: 158
Aantal weken: 11
Hoogste notering: 2

De single Bieber van de kroeg van Mart Hoogkamer en Donnie is een echte meezinger. Volgens Donnie is de titel een metafoor voor super lekker gaan. Het liedje gaat over die ene persoon op een feestje die er nooit genoeg van krijgt. Eén ding is zeker: dit liedje blijft in je hoofd hangen!


Donnie besluit om samen met Mart Hoogkamer de studio in te duiken. Donnie: ''Mijn producer Arno Krabman zei dat Mart eigenlijk wel een beetje op Justin Bieber lijkt, waarop mijn neef zei dat ik wel een beetje op Ed Sheeran lijk.'' Dit bracht de twee op een idee en zo ontstond het nummer én de videoclip. Volgens Mart ging het opnemen van de single best wel snel, maar gingen de opnames van de clip minder vlot. "We hebben het nummer eigenlijk in hele korte tijd opgenomen. Ik denk dat het opnemen van de videoclip langer duurde. We lagen continu in een deuk, het resultaat is echt te gek."


Al duurden de opnames van de videoclip wat langer dan verwacht, het resultaat mag er zeker zijn! In de videoclip van het nummer bezoeken zowel Donnie als Mart hun plastisch chirurg Ruben van der Meer. Of de transformatie goed is gelukt? Beoordeel zelf maar.

0%